Am inceput in ianuarie 2021 cu plan de a finaliza proiectul celor #3CaseBune in maxim 2 ani, adica pana la finalul lui 2022.

Provocarile cresterilor de preturi la materiale ne-au facut sa ne adaptam in proiectarea casei 3 cu un nou model, cu o suprafata mai mica decat in cazul primelor 2 case. Click pe link pentru detalii aici.

Suntem in grafic in privinta constructiilor avand statusul de mai jos.

Casa 1 (#CasaAndreea) – finalizata si vanduta.

Case noi Braila Varsatura

Casa 2 (#CasaElena) – mai necesita aproximativ 2 luni de lucru la finisaje si curte.

                Lucrarile lunii iunie 2022 se concentreaza pe finalizarea termosistemului deja montat la exterior si a sistemului de incalzire in pardoseala + sapa.

                Etapele ulterioare: var interior, tencuiala decorativa la exterior si amenajarea curtii cu gard, fosa septica, drenaje, porti.

Casa 3 (#CasaAmalia) – REZERVATA, se afla in faza de constructie La Rosu.

                Desi am inceput-o cu aproximativ 2 luni intarziere datorita modificarii proiectului si avizelor necesare acestor modificari, reusim sa o finalizam pana la final de an daca mentinem ritmul actual.

                Stadiul lunii iunie pentru Casa 3: zidarie portanta parter cu acelasi sistem constructiv cu blocuri ceramice Brikston. Pana la finalul lunii vom avea placa de beton turnata + zidaria mansardei urmand ca luna iulie sa fie dedicate acoperisului si a termosistemului exterior cu polistiren de 15cm care se lucreaza in paralel.

Casa 3 are si o rezervare de principiu in acest moment, in curs de finalizare a finantarii clientului cu banca.

Casa 2 este momentan ultima disponibila si livrabila in august-septembrie 2022.

Ce alte provocari ai putea avea daca esti in cautarea unei constructii noi:

  • Termenele necesare tuturor avizelor sunt peste masura de indelungate;
  • Realizarea celor mai simple lucrari de bransare la curent si gaze te vor surprinde prin amploarea documentatiei si a termenelor necesare, chiar si in cazul in care retelele de utilitati se afla in imediata vecinatate.

Daca esti in cautarea unei case bune, ultima disponibila din proiectul UpperGreen o poti vizita prin accesarea datelor de CONTACT.

Ne vedem acolo.

Echipa Upper Green

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *