Am inceput in ianuarie 2021 cu plan de a finaliza proiectul celor #3CaseBune in maxim 2 ani, adica pana la finalul lui 2022.

Provocarile cresterilor de preturi la materiale ne-au facut sa ne adaptam in proiectarea casei 3 cu un nou model, cu o suprafata mai mica decat in cazul primelor 2 case. Click pe link pentru detalii aici.

Suntem in grafic in privinta constructiilor avand statusul de mai jos.

Casa 1 (#CasaAndreea) – finalizata si vanduta.

Case noi Braila Varsatura

Casa 2 (#CasaElena) – mai necesita aproximativ 2 luni de lucru la finisaje si curte.

                Lucrarile lunii iunie 2022 se concentreaza pe finalizarea termosistemului deja montat la exterior si a sistemului de incalzire in pardoseala + sapa.

                Etapele ulterioare: var interior, tencuiala decorativa la exterior si amenajarea curtii cu gard, fosa septica, drenaje, porti.

Casa 3 (#CasaAmalia) – REZERVATA, se afla in faza de constructie La Rosu.

                Desi am inceput-o cu aproximativ 2 luni intarziere datorita modificarii proiectului si avizelor necesare acestor modificari, reusim sa o finalizam pana la final de an daca mentinem ritmul actual.

                Stadiul lunii iunie pentru Casa 3: zidarie portanta parter cu acelasi sistem constructiv cu blocuri ceramice Brikston. Pana la finalul lunii vom avea placa de beton turnata + zidaria mansardei urmand ca luna iulie sa fie dedicate acoperisului si a termosistemului exterior cu polistiren de 15cm care se lucreaza in paralel.

Casa 3 are si o rezervare de principiu in acest moment, in curs de finalizare a finantarii clientului cu banca.

Casa 2 este momentan ultima disponibila si livrabila in august-septembrie 2022.

Ce alte provocari ai putea avea daca esti in cautarea unei constructii noi:

  • Termenele necesare tuturor avizelor sunt peste masura de indelungate;
  • Realizarea celor mai simple lucrari de bransare la curent si gaze te vor surprinde prin amploarea documentatiei si a termenelor necesare, chiar si in cazul in care retelele de utilitati se afla in imediata vecinatate.

Daca esti in cautarea unei case bune, ultima disponibila din proiectul UpperGreen o poti vizita prin accesarea datelor de CONTACT.

Ne vedem acolo.

Echipa Upper Green

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.