Proiect Actual

 

Frumusețea vine din design și ambianță. Confortul înseamnă ergonomie dar și cost redus pentru întreținere. Este firesc să le dorești pe toate.
O Casă Bună înseamnă Bucurie în Familie.
Cele 3 Case Bune proiectate în 2020, începute în 2021 poartă și câte un nume pe care noi îl propunem pentru faza de construcție.
Îți facem cunoștință cu cele 3 Case:

Despre Proiect

Ne-am dorit să obținem un proiect ergonomic, un design simplu și curat dar într-un spațiu în care să se simtă extraordinar o familie cu până la 4 sau chiar 5 membri.
Compartimentarea este proiectată să-ți ofere o separare între spațiul de zi îndreptat cu spații vitrate generoase către terasă.
Zona de dormit și biroul de lucru sunt în zona liniștită a casei pusă în valoare de orientarea către est.
Pentru a separa și mai mult contextul și ipostazele prin care trecem pe parcursul unei zile, o cameră este dedicată studiului sau lucrului de acasă. Aici poți integra inclusiv aparate de fitness pentru o minte sănătoasă în corp sănătos.
Un dormitor matrimonial mai mult decât generos, cu dressing propriu și baie proprie, într-un spațiu de cca 35 mp, poate fi amenajat cu succes la etaj. Vrei să faci upgrade? Totul este conceput încă din proiectare pentru o posibilă extindere la îndemână: scara, utilități, rețea electrică, termică și sanitară pregătite pentru extindere.
Suprafața construită la nivelul parterului: 142 mp
Suprafața construită la nivelul mansardei: aprox 60 mp
O casă simplă? Poate doar prin designul curat și prietenos.
Adesea frumusețea vine din simplitate și asta ne-am propus prin proiectul 3 Case Bune; să încânte prin liniștea și confortul pe care să le insipre din exterior în interior.

Ne-am propus să realizăm un proiect și un model de casa în care oricare dintre cei implicați în proiectare și construcție să-și dorească să locuiască.
Printre detaliile constructive: zidărie portanță cu blocuri ceramice, termoizolație de 15 cm cu polistiren la perete și de 20 cm cu vată bazaltică și minerală la astereală. Soclu anvelopat hidroizolat și termic cu polistiren extrudat de 10 cm. Tâmplărie PVC cu 3 rânduri de sticlă pentru confort termic dar și acustic ridicat: fereastra Confort, cu Low-E și Argon, în 3 rânduri de sticlă.
Să vezi dar să n-auzi decât dacă-ți dorești.
Acoperișul cu design încântător prin învelitoarea Novatik ce se încadrează perfect în ambianța de ansamblu a casei.

Și surpriză încă nu este în cele de mai sus.
Îți plac cabanele de munte, din mijlocul naturii?
Am adus ambianța chalet în livingul spațios cu open space atât pe orizontală cât și pe verticală. Acoperișul înclinat la vedere în living încântă cu o atmosferă tradițională de munte în stil actual.
Toate acestea sunt confortabil și foarte eficient susținute de proiectarea încălzirii în pardoseală pe toată suprafața parterului, cu centrala termică în condensație de 24kw pe gaz.
Plecând de la varianta unei case cu etaj, apoi a uneia cu mansardă, trecând prin proiectul de parter și ajungând în final să realizăm un proiect unic. Toate acestea sunt realizate cu echipa de arhitecți, proiectanți și constructori din Brăila.
3 Case Bune, împart în total un spațiu de 1500 mp, cu acces privat la drum propriu cu lățimea de 5,5m ce poate acomoda ușor 2 locuri de parcare pentru fiecare casă. Terenul fiecărei case, pe lângă cel alocat accesului, este de 430 mp ce acomodează casa de 142 mp amprentă la sol și curtea în care veți putea petrece activitățile în aer liber, cu liniștea specifică zonei.

Casele se pot vedea pentru a avea o imagine mai clară despre calitatea serviciilor noastre.

Programează Vizionare